Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Budapesti Libidó

Két pesti lány beszélgetése férfiakról, párkapcsolatról, szexről.

Friss topikok

  • Árnyvadász: Úgy tűnik a szöveg írójának több baglya van már mint egész Roxfortnak... (2011.07.05. 12:25) Álomszex
  • Hard Candy's: Szerintem az egyetlen ember, akit beskatulyáz az önmagát Babettnek nevező egyén, az a társadalom. ... (2011.06.17. 15:32) Relé
  • Hard Candy's: Tetszik. Tetszik, amiről szól. Főleg az elején a "ne legyen ilyen, de túl olyan se" rész. Vicces, ... (2011.06.15. 23:56) Szabadulás az erkölcs börtönéből

Linkblog

2011.06.15. 10:08 Budapesti Libidó

Álomszex

Álomszex

Ismerős a kifejezés: van egy baglyom? Ha nem, megmagyarázom. Ahány hónapot szex nélkül töltesz, annyi baglyod van. Ezek nyomják a vállat rendesen. Pár bagoly után kialakul a cseppet sem hőn áhított apátia. Amikor már nem érdekel a szex.

Erre az állapotra józan ember, aki már megtapasztalta a testi örömöket, nem vágyik. De az élet nem kívánság műsor, így néha bekövetkezik. Ekkor közbelép a fantázia. Az élénk, túlfűtött fantázia. És ami kimarad a valóságban, beteljesül a fikcióban. Általában.

Van, amikor ismeretlen fickóval szeretkezem álmomban. Egy pasival, akinek láttam már az arcát valahol. Tulajdonképpen nem is mindig van arca. Csak bizonyos belső intuícióból tudom, hogy pasi. Érdekes adalék, hogy mindig kívülről látom magam, de mindent érzek, átérzek, amit kell. Mintha a megfelelő pillanatban visszaszállnék a testembe, és orgazmikus élményt adatnék magamnak. Van, amikor egy volt hapsimmal szeretkezem, vagy dugok. Mert van olyan, amikor erről van szó, na.

Az álmok megmagyarázhatatlanul bizarrok. Olyanok, mint egy komplex Dalí-festmény. A helyszín fénysebességgel változik, elképzelésed sincs, hol vagy. Csak érzések vannak. Benyomások.

Álmomban bizarr szituációba keveredtem egy szürreális helyszínen. Hogy is lehetne másképp, hisz álom. A helyszín, bár luxus szállodának tűnt, tudtam, hogy nem az. Valami veszélyes fülledtség áradt a szállodai szobából. Vagy belőlünk, résztvevőkből, nem tudom. Ott voltam az „alanyommal”, és kész. Hogy hogy kerültünk oda? Elképzelésem sincs. De álmában az ember egyszer itt van, a következő pillanatban meg egész máshol. Azt hiszem, ez természetes.

Egy tengerkék szemű, ében fekete hajú exemmel sajátítottuk el a Kámaszútra egyik pózát a szálloda egyik szobájának derékszögű beszögelésében. A falnak támasztva élveztem a fantáziám teremtényét. A rózsaszín, selyem ágyneműs franciaágyon egy másik, idegen hapsi nézett minket. Esküszöm, semmi közöm a pornó iparhoz, de egyikünket sem zavart a kukkoló. Teljesen természetesnek tűnt, hogy ott van.

Nem tudom, hogy valaha képes lennék-e olyan kacifántos mozdulatokra állva, mint amit abban a sarokban produkáltam. Mondhatnám, hogy a lelkemig hatolt a szeretkezés, de nem. Ez puszta szex volt, a legjobb fajtából. A léleknek ehhez semmi köze nem volt, viszont máshoz, ami legalább olyan fontos, nagyon is. És mikor majdnem eljutottam a csúcsra, benyitott a főnököm. Mit keres ez itt? Egyedül neki tűnt elfogadhatatlannak a helyzet, és bár eleinte nem figyeltem a rikácsolására, mert már nagyon közel voltam ahhoz, hogy legalább álmomban kielégüljek, végül mindent tönkre tett.  A tengerkék szemű, ében fekete hajú pasim öltözni kezdett, a kukkoló és a bizarr helyszín eltűnt a főnökömmel együtt. Csak én maradtam ott. Kielégületlenül.

2 komment

Címkék: szex álom 1. libidó


A bejegyzés trackback címe:

https://budapestilibido.blog.hu/api/trackback/id/tr872985442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árnyvadász 2011.07.05. 12:25:10

Úgy tűnik a szöveg írójának több baglya van már mint egész Roxfortnak...
süti beállítások módosítása